Barça

Laporta: “En cap cas hem volgut exculpar Rubiales”

El president del Barça, Joan Laporta, s’ha pronunciat per primera vegada sobre el cas Rubiales i el comunicat que va emtre el club el passat divendres. El màxim mandatari del club ha condemnat el comportament del president de la federació. Ho ha fet en declaracions a Movistar LaLiga, just abans del Vila-real-Barça d’aquesta tarda.

Cas Rubiales

“Vull reiterar el que vam dir en el comunicat respecte Luis Rubiales. El comportament ha estat inacceptable, impropi i vergonyós. En cap cas hem volgut exculpar-lo. També vull que quedi clar, i ho vam dir en el comunicat, que donem suport incondicional a les jugadores. Jenni Hermoso, estem amb tu. Pensàvem que Rubiales dimitiria en l’assemblea, que no tindria més remei, però no ho va fer. Vull manifestar, com a club, que respectem la decisió de la FIFA de suspendre’l provisionalment. També vull que quedi clar que el Futbol Club Barcelona, de forma enèrgica, contundent i incondicional, condemna tot acte de violència masclista i, per tant, condemna tot abús i assetjament cap a les dones. El Barça continuarà amb el compromís que té amb el futbol femení, amb la igualtat entre homes i dones i amb el compromís a l’hora de denunciar actes que van contra els nostres principis. Volia aclarir això, perquè sembla que alguns no ho han interpretat d’aquesta manera”.

El mercat

“Encara no tenim el tema tancat. Tenim una plantilla competitiva, però volem més. Tindrem marge salarial necessari per fer incorporacions d’última hora i crec que serà més d’una. Joao Félix? Això és una pregunta per al Deco”.

Ansu Fati

“És un jugador extraordinari i ens té enamorats a tots. És un més de la plantilla. Continua amb nosaltres i estem contents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)