Barça

Per començar, un derbi

3a divisió FEF L’Olot i el Peralada inicien un nou curs amb un derbi que es disputarà al Municipal garrotxí (17 h) en plenes festes del Tura

Olot i Peralada inicien una nova campanya en tercera divisió amb l’objectiu d’estar com més amunt possible, sobretot el conjunt garrotxí que va baixar de segona divisió FEF i que es configura com el principal candidat a l’ascens. Al davant, però, el conjunt entrenat per Àlex Marsal amb un bloc consolidat –Alan Baró, Micaló, Pol Gómez, Sergi Romero, Dani Gómez i Marc Gelmà– i amb les novetats de Kemo Cissé, Marc Padilla, Junior, Jandro, Iker i Ferri López, exjugador de l’Olot. Els garrotxins, liderats per Pedro Dólera, arriben a la cita il·lusionats: “Penso que hem fet una bona feina en la pretemporada. Hem fet una bona pinya i una bona família al vestidor”, va dir el tècnic de l’Olot. Entre les festes del Tura, al municipal es viurà un duel entre dos grans equips que aspiren a tot al grup 5 de tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)