Barça

L’1x1 del Barça-Betis

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
concentrat
El Betis es va fondre a Barcelona, però l’alemany va respondre en una rematada de Willian José en la primera part quan el resultat era de 2-0. Una mà increïble per evitar que els andalusos entressin al partit de nou.
CANCELO (90’)
Totterreny
És més que un lateral. Defensa i atac. Apareixia com a extrem i com a migcampista, regalant sotanes i gestos tècnics. Va recuperar la pilota en l’acció de l’1-0 i va tancar l’actuació amb un golàs: bicicleta, retallada i xut.
KOUNDE (90’)
mur
El francès ha trobat la seguretat a l’eix de la defensa que li faltava l’any passat, en què rendia millor al lateral dret. El Barça va anul·lar el Betis, però va barrar el pas als atacants visitants quan intentaven penetrar.
CHRISTENSEN (76’)
seriós
Sense fer soroll, el danès continua rendint a un alt nivell defensiu. Compleix en cada acció. Ahir, fins i tot es va atrevir a acostar-se a l’àrea i va fer la passada que va acabar en el 2-0 de Lewandowski.
BALDE (76’)
ESPÈS
Se’l va veure més incorporat en atac, superant fàcilment Bellerín, però sense precisar en la centrada i sense triar la millor opció. En defensa va patir més i els jugadors bètics li van guanyar l’esquena en més d’una ocasió.
ORIOL ROMEU (64’)
perfecte
Es nota que el migcampista coneix la casa. Ha engegat la temporada en plena forma. L’única errada que va cometre no va tenir conseqüències. Dona seguretat al mig del camp, amb pilota i sense. Va fer la centrada de l’1-0.
GAVI (90’)
agressiu
Va recuperar infinitat de pilotes i de totes les maneres: llançant-se a terra, posant-hi el cos, etc. De menys a més en aquest inici de curs, va tornar a ser el Gavi que va enamorar el barcelonisme i que desperta passions.
DE JONG (90’)
entonat
No marca ni assisteix i això el pot fer passar desapercebut, però De Jong es troba en un gran moment de forma. Difícil treure-li la pilota; té molt clar què n’ha de fer en cada moment. Seguretat i fiabilitat.
JOÃO FÉLIX (64’)
BRILLANT
Existeixen poques presentacions davant l’afició tan perfectes. Va fer l’1-0, va deixar passar la pilota en el 2-0 i es va agradar. A més, es va entregar en la pressió i l’afició ho va valorar. Si manté la regularitat, pot ser determinant.
LEWANDOWSKI (90’)
ENRATXAT
Encadena tres partits seguits marcant, vital per a un futbolista acostumat a firmar gols sense parar, i encara més després de la sequera en la segona meitat del curs passat. El Barça el necessita amb la punteria afinada.
FERRAN TORRES (64’)
EXULTANT
El nivell de confiança de Ferran dona gust de veure’l. Es va frustrar en la primera part quan l’equip jugava més pel costat de João, però no es va rendir. El premi a la titularitat va acabar amb un gran gol de falta. En vol més.
gündogan (26’)
lúcid
Va protagonitzar l’ensurt de la setmana després del cop a l’esquena, però va demostrar que està plenament recuperat.
RAPHINHA (26’)
llum
Després d’un inici de lliga complicat, el brasiler va somriure marcant un bon gol quan tot just acabava d’entrar al camp.
LAMINE (26’)
divertit
El moment dolç continua i va deixar grans detalls de qualitat.
ÍÑIGO (14’)
minuts
Va debutar a casa i continua posant-se a to. Les rotacions el demanaran.
ALONSO (14’)
endollat
Xavi Hernández els necessita a tots a to. Va sortir seriós i va sumar minuts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)