Barça

L’1x1 del Barça-Celta

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
ENFEINAT
Primers gols encaixats a casa que posen fi a 289 minuts amb la porteria verge. No va poder fer res en la diana de Larsen i Douvikas el va sorprendre, però les seves mans van salvar l’equip d’un enfonsament en la primera part.
CANCELO (90’)
‘KILLER’
Va cometre alguns errors tècnics i li va costar trobar la inspiració, però abaixar els braços no entrava en els seus plans i es va disfressar de 9 al final del partit per marcar el gol de la remuntada que permet al Barça dormir líder.
KOUNDe (90’)
PRECIPITAT
És el jugador de camp que més minuts ha jugat aquesta temporada i ahir va notar el cansament. Anava un pèl anticipat i li costava arribar a temps per tallar els atacs dels gallecs. Veurem què l’espera amb el retorn d’Araujo.
CHRISTENSEN (60’)
SOBRI
Va veure una groga per una agafada més que justificada a Larsen, penalització molt rara en ell. El danès va estar encertat bloquejant rivals i Montjuïc va reconèixer la seva temprança amb aplaudiments quan va ser substituït.
ALONSO (45’)
LENT
Segona titularitat de la temporada per al madrileny amb l’objectiu de donar descans a Balde, però Xavi aviat es va penedir de la decisió. Li costava massa actuar i recuperar la seva posició, cosa que el Celta va ben advertir.
romeu (45’)
SALVADOR
Recuperava el seu lloc en l’onze inicial després de la suplència contra l’Anvers i va sortir molt concentrat. Va evitar el malson culer tallant dues accions de moltíssim perill que haurien dibuixat un guió catastròfic abans del descans.
de jong (36’)
LESIONAT
L’entrada que li va fer Bamba en el primer quart d’hora de joc li va provocar molèsties al turmell dret. Va intentar seguir, però anava mig coix. Les proves mèdiques assenyalen un esquinç, que el podria mantenir fins a un mes de baixa.
gündogan (90’)
TÍMID
Va deixar detalls de gran qualitat que ahir no van ser suficients i s’hauria d’haver atrevit a agafar la paella pel mànec i posar-se l’equip a l’esquena per mirar d’aconseguir una reacció més ràpida que evités l’excés de patiment.
ferran (72’)
ESTÀTIC
Prioritat del tècnic en l’alineació, el tauró ahir va nedar sense rumb. No intentava desmarcar-se ni accions d’un contra un, tot i que abans de la diana de Lewandowski va tenir l’empat a les seves botes amb un xut que va marxar massa encreuat.
jOÃO félix (90’)
CARÀCTER
El ‘menino’ no es va trobar tan còmode jugant més obert a la banda i, per tant, més allunyat de Lewandowski, però reposicionat en la segona meitat va dur a terme una de les coses que més bé fa: assistir el polonès.
lewandowski (90’)
RENASCUT
La defensa gallega no li treia la vista de sobre i amb prou feines es podia moure quan li queia alguna pilota, però es va fer la llum en el tram final perquè el polonès superés Villar amb un globus, primer, i amb una rematada des del punt de penal, després.
GAVI (54’)
‘RESET’
Va aparèixer nerviós i es va guanyar una groga sense necessitat, però més tard va contagiar d’energia positiva els companys.
ARAUJO (45’)
RETORN
Ovacionat en entrar, va impregnar de força l’equip, recuperant pilotes i anant a l’atac. Les seves ganes sempre guanyen.
LAMINE (45’)
IL·LUSIONANT
No va participar gaire, però va demostrar la valentia que enamora el culer.
BALDE (30’)
RENOVAT
La banda esquerra va pujar de nivell amb ell, generant activitat útil per als atacants.
raphinha (18’)
punta
Pol d’atracció de la defensa rival, el brasiler va aportar llibertat al davant.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)