Barça

Marxa l’arquitecte

Acord. Markel Zubizarreta, fins ara director esportiu del femení, es desvincula del Barça després de sis temporades plenes d’èxits

Els rumors corrien des de feia setmanes i, finalment, s’han confirmat. Markel Zubizarreta i el Barça separen els seus camins després de vuit anys. El fins ara director esportiu de l’equip femení, arquitecte del millor Barça de la història, i el club blaugrana van anunciar ahir un acord per a la seva desvinculació. Zubizarreta acabava contracte a finals d’aquesta temporada, però les desavinences amb la directiva feia temps que duraven per les retallades i la intromissió d’aquesta última en alguns aspectes. Tot plegat ha portat al final sobtat d’una etapa plena d’èxits.

El de Mondragón va arribar al Barça l’any 2015 com a responsable de la gestió esportiva. Va ser l’estiu del 2017 quan va fer el salt a la direcció esportiva. Va ser l’inici dels anys gloriosos de l’equip, amb fitxatges de nivell que van permetre al Barça convertir-se en un referent a Europa i el món. El mateix club destacava en el comunicat els títols aconseguits en aquest període: quatre lligues, dues Champions, quatre copes de la Reina, tres supercopes i tres copes de Catalunya.

Amb Zubizarreta marxa una peça clau. El Barça informarà pròximament sobre com serà la nova estructura esportiva. El llistó està molt alt.

EL FUTUR

El club informarà pròximament sobre com serà la nova estructura esportiva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)