Barça

El protagonista

Fermín López

Resposta ràpida

Han passat uns mesos des d’aquell 29 de juliol. Aquella nit d’estiu màgica i inoblidable per a un jove de 20 anys nascut a El Campillo. Un noi que va arribar al Barça en plena adolescència i que, per falta de minuts, va marxar cedit al Linares de la primera federació. Per a molts potser seria un pas enrere, però per a Fermín López, no. Després d’una temporada molt bona, el club blaugrana va recuperar-lo aquest estiu i Xavi no va dubtar a emportar-se’l a la gira dels Estats Units. Era un absolut desconegut, però aquella nit del 29 de juliol va centrar tots els focus. Golàs per tot l’escaire i assistència contra el Madrid. Sí, en un clàssic. Fermín deixava mostra de la seva classe i de la seva personalitat en el millor aparador possible. S’havia guanyat el dret a entrar en dinàmica de primer equip.

Tot i això, Fermín va haver d’esperar a la tercera jornada per debutar oficialment. Només quatre minuts, però el migcampista, que feia pocs dies que havia renovat fins al 2027, complia el somni de jugar en la màxima categoria del futbol espanyol amb el Barça. Ahir, a Mallorca, Fermín es va convertir en el recurs perfecte per a Xavi. Sense De Jong ni Pedri, lesionats, el Barça perdia efectius al mig del camp. El tècnic ho va tenir clar. La millor manera de sacsejar el partit era fent entrar els dos joves: Fermín i Lamine Yamal. I no es va equivocar. L’extrem, i ja no sorprèn, va ser un corcó per la banda i va iniciar l’acció del 2-2, obra de Fermín, 11 minuts després d’entrar. El migcampista va aparèixer al punt de penal per empatar un partit que se li havia complicat molt, al Barça. El d’El Campillo ni va pensar a agafar la pilota, típica reacció després d’un gol que encara no és suficient. Quan encara te’n falta un per guanyar i no vols perdre temps. Calia celebrar-lo i ho va fer amb ràbia. “Sento felicitat, he somiat de petit jugar en aquest club. Sempre entrem amb ganes d’ajudar”, va explicar a DAZN. Assumir el rol. Pocs minuts però, quan arriben, cal aprofitar-los al màxim. Fermín ho va fer a Mallorca i se n’ha guanyat més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)