Barça

Laporta visita l’entrenament del femení i promet un augment del pressupost de l’equip

Després del darrer mes convuls i complicat per a les integrants de la selecció espanyola i en la setmana en què s’ha confirmat la marxa de Markel Zubizarreta, el president del Barça, Joan Laporta, ha assistit a l’entrenament del primer equip femení blaugrana. Ho ha fet acompanyat de Xavi Puig, directiu responsable del femení, i per donar suport al conjunt de Jonatan Giráldez.

Laporta ha volgut deixar clar que ell i la junta tenen la màxima confiança en el tècnic, que acaba contracte el 30 de juny, i ha comunicat a les jugadores que el club està buscant un nou director esportiu. Markel Zubizarreta, arquitecte del millor Barça de la història, ha estat sis anys en el càrrec.

El màxim mandatari blaugrana també ha explicat que es milloraran les instal·lacions esportives de l’equip, que s’incrementarà el pressupost de l’equip de cara a la pròxima temporada i que el club farà un esforç amb les renovacions que s’han d’afrontar. I és que fins a 9 jugadores acaben contracte aquesta temporada: Alèxia, Mapi, Patri, Paños, Bronze, Mariona, Oshoala, Marta i Gemma Font.

Finalment, ha apuntat que, després de l’èxit de la gira mexicana, el pròxim destí podria ser els Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)