Barça

El Barça trenca relacions amb el Sevilla arran del comunicat dels andalusos

El Barça ha replicat el comunicat que el Sevilla ha emès aquesta tarda en què es mostrava “indignat” pel cas Negreira i en què informava que no hi hauria representació del club a la llotja de Montjuïc en el partit d’aquesta nit. El club blaugrana considera que la posició del Sevilla és “inadmissible i injustificada” i dona per trencades les relacions amb la institució sevillista si no és que rectifica el seu posicionament.

El Barça ha volgut mostrar públicament el seu “rebuig davant un atac injustificat i impropi del Sevilla, que avui ha refusat seure a taula en el dinar institucional entre directives previ al partit d’aquest vespre”. El club blaugrana considera que el comunicat del club andalús és “un atac contra la institució catalana i una ofensa inacceptable”. “El denominat cas Negreira no pot servir d’excusa per a tals acusacions, ja que el procediment judicial es troba en una fase d’instrucció molt prematura i el posicionament del Sevilla prejutja uns fets que, en cap cas, i en cap de les seves preliminar si hipotètiques tipificacions, estan acreditats”, continua el comunicat. “La decisió judicial notificada en el dia d’ahir no modifica, en absolut, la situació fàctica i jurídica del FC Barcelona en el procediment; resulta jurídicament molt discutible; no esdevé d’una activitat provatòria fonamentada i serà degudament recorreguda pel Club”.

El Barça també recorda que Laporta ja va donar les explicacions necessàries en l’assemblea extraordinària de la lliga de fa uns mesos. El club blaugrana qualifica l’actuació del Sevilla “d’incongruent”, ja que “fa esment a la presumpció d’innocència i per l’altra nega el seu exercici al FC Barcelona en el procediment judicial que s’està tramitant actualment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)