Barça

Alèxia, de rècord

Lliga F. Les culers superen l’Atlético en un partit en què la capitana es converteix en la màxima golejadora del club

Atlético 0 Barça 1

ATLÉTICO:Gallardo, Moraza, Van Dongen (Moral, 81’), Menayo, Medina, Majarín (Gaby, 58’), Banini (Risa, 58’), Santos, Crnogorcevic (Eva Navarro, 58’), Sheila, Ajibade (Marta Cardona, 63’).BARÇA:Cata Coll, Paredes, Mapi León, Mariona (Pina, 77’), Alèxia (Engen, 77’), Patri (Torrejón, 89’), Aitana, Bronze, Walsh (Oshoala, 77’), Ona Batlle, Brugts (Paralluelo, 63’).GOLS:0-1 (51’) Alèxia Putellas.ÀRBITRE:González González.T.G.:Majarín, Santos, Eva Navarro.

Alèxia Putellas ja és història del Barça. La capitana es va convertir ahir en la màxima golejadora del club, amb 182 gols entre totes les competicions, i va superar així Jenni Hermoso, fins ara empatades amb 181 dianes. Un rècord que arriba després d’onze temporades al club blaugrana i de superar el moment més complicat de tota la seva carrera, la lesió al lligament encreuat anterior del genoll esquerre que la va apartar dels terrenys de joc durant quasi deu mesos. Ara, amb un nou rol al camp, exercint de fals 9, la migcampista està demostrant en cada partit que és molt a prop de la seva millor versió. La de Mollet del Vallès encadena tres duels marcant. El d’ahir va ser decisiu per obtenir un nou triomf i continuar liderant la classificació.

Victòria molt treballada

El Barça va haver de remar de valent per superar un Atlético conservador i molt seriós en totes les facetes del joc. A les culers, malgrat tenir el domini absolut de la pilota, els va costar trobar els espais per generar perill i no es van trobar còmodes en la finalització de les jugades. De fet, en la primera part no hi va haver cap rematada entre els tres pals. Un xut d’Alèxia Putellas que va marxar desviat i un altre d’Ona Batlle a les acaballes del primer temps van ser les dues oportunitats més clares per al conjunt de Jonatan Giráldez. L’Atlético tampoc va disposar d’ocasions clares.

En la segona part, les blaugrana van començar a mossegar i, després d’un xut de Patri que va atrapar Lola Gallardo sota els pals, va arribar el primer i únic gol del matx. La mateixa Patri va fer una gran assistència de la mort a Alèxia perquè enviés la pilota al fons de la xarxa (51’). En el minut 87, Cata Coll, en una acció d’un contra un amb Sheila, va ser providencial per evitar l’empat. En el temps afegit, el Barça es va tancar a la seva àrea i va saber patir per obtenir tres punts d’or en un camp molt complicat i exigent. Victòria molt treballada i rècord d’Alèxia, que continua fent història vestida de blaugrana. Això tot just comença.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)