Barça

Rosengard, Benfica i Eintracht, rivals del Barça en la Champions

UEFA Women’s Champions Legue. L’equip de Jonatan Giráldez ha quedat enquadrat en el grup A

El Barça ja coneix la primera part del seu camí per intentar revalidar la Champions. Aquest migdia s’ha sortejat a Nyon la fase de grups, que es disputarà entre el 14 de novembre i el 31 de gener, i el conjunt de Jonatan Giráldez ha quedat enquadrat en el grup A amb Rosengard, Benfica i Eintracht de Frankfurt. Un grup pràcticament igual al de l’any passat, ja que Rosengard i Benfica ja van ser rivals de les blaugrana en l’anterior edició de la màxima competició europea.

En el cas del Rosengard, les blaugrana van guanyar còmodament tots dos partits: 1-4 a terres sueques i 6-0 al Camp Nou. En els quarts de final del curs 16/17 també va haver-hi victòria culer. Contra el Benfica, l’equip de Giráldez va golejar en tots dos partits: 9-0 al Johan Cruyff en la primera jornada i 2-6 a terres portugueses. Al Benfica hi juga una exblaugrana, Andrea Falcón, que es retrobarà amb les seves antigues companyes. Finalment, l’Eintracht de Frankfurt alemany, que fa uns anys va assaborir l’èxit europeu. De fet, és el segon equip amb més Champions de la història: quatre (2002, 2006, 2008 i 2015).

La resta de grups han quedat de la següent manera: Lió, Slavia Praga, St. Polten i Brann al B; Bayern, PSG, Roma i Ajax en el grup C; i Chelsea, Real Madrid, Häcken i París FC en el D.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)