Barça

Sopar dels presidents del Barça

El FC Barcelona ha explicat en un comunicat que ahir a la nit els cinc darrers presidents del club, Joan Laporta, Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Enric Reyna i Joan Gaspart, van sopar plegats. El club ha indicat que va ser “una trobada distesa que tenia com a objectiu consolidar i refermar la posició unificada dels barcelonistes davant les envestides i sotracs que sacsegen la vida del club, i que s’han incrementat recentment”.

D’acord amb l’entitat culer, l’actual president Joan Laporta va recollir la proposta que li va plantejar el president Joan Gaspart en l’Assemblea General de Socis i Sòcies Compromissaris celebrada dissabte passat, orientada a consolidar una posició infrangible per cercar la cohesió del barcelonisme. En l’esmentada trobada el Barça ha indicat que “es va analitzar l’actualitat barcelonista i es van consensuar posicions, que en síntesi va esdevenir una postura de suport als interessos del club, especialment en assumptes relacionats amb les escomeses que el FC Barcelona ha patit incessantment al llarg de la seva història i molt especialment en l’actualitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)