Barça

“Tothom vol ser-hi”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, va destacar la implicació dels lesionats de cara al clàssic. “M’ha sorprès a mi també. Hi ha jugadors que pràcticament descartàvem. Tothom vol ser-hi. Si avui hem de destacar alguna cosa, és que els que en tenien per a cinc setmanes, al cap de tres estan preparats. És la notícia. És sensacional, el treball que s’està fent i la predisposició del jugador. Els cinc que estaven fora, estan dins. Veurem demà. Jugaran els que estiguin al cent per cent”, va assegurar el terrassenc.

Sobre la importància de guanyar el clàssic, Xavi ho té clar. “Hi arribem després de dues victòries importants. Guanyar seria un cop de moral i confiança. Avançaríem a la classificació un rival directe. És un partit transcendent i vital de cara a l’objectiu que tenim en aquesta competició, que és guanyar”, va dir. El tècnic creu que no hi ha favorits i que caldrà “minimitzar les virtuts” d’un Madrid que ara juga diferent. “Ha canviat respecte a l’any passat. Amb l’arribada de Bellingham, ara juguen amb dos puntes i no amb tres. Hem de vigilar-los. És un equip molt potent i que té moltes coses. No descobrirem res, ara. És el Madrid”, va dir Xavi, que no va descartar l’opció de situar Cancelo fora del lateral dret per mantenir el duel Araujo-Vinícius.

Finalment, l’entrenador blaugrana confia en l’afició. “Es preveu un ple a Montjuïc. L’afició està de 10 des de fa temps i no ens fallarà”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)