Barça

Marc Vivés, nou director esportiu del Barça femení

Marc Vivés Usón (Barcelona, 4 de febrer del 1975) és el nou director esportiu del FC Barcelona Femení, responsabilitat que exercirà des de l’equip professional a la base de la secció. Així ho ha anunciat el club blaugrana en un comunicat.

Marc Vivés que ha treballat al futbol professional (Vissel Kobe), també ho ha fet en estructures d’equips femenins, aval que incorpora d’haver estat director tècnic de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Vivés cobrirà la vacant de Markel Zubizarreta, director tècnic del femení, que fa un mes es va acomiadar de l’entitat.

“Ara, de la mà d’en Vivés, el FC Barcelona incorpora un professional del futbol procedent de l’elit, un acadèmic i alhora un investigador del futbol amb una dilatada carrera en què durant els darrers vint anys s’ha format un perfil que l’entitat ha entès que encaixa perfectament en les necessitats que cercava”, ha explicat el club culer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)