Barça

“Som autocrítics, però l’entorn no suma”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, va reconèixer que l’equip no està passant pel millor moment de la temporada i va ser autocrític, però també va apuntar cap a l’entorn i, més concretament, a la premsa. “En el descans els he dit que estiguessin tranquils i no fessin cas a l’entorn. Estaven més tensos del normal per tot el que es genera al voltant de l’equip. Som els primers que som autocrítics, però tot això no suma. És normal que no veiem la millor versió dels futbolistes. No juguen alliberats”, va dir Xavi. “Les crítiques de la premsa afecten. Hi ha un nerviosisme exagerat. Els afecta massa el que es diu”, va continuar el tècnic terrassenc.

Xavi va defensar els jugadors. “Venim de guanyar dos títols i els jugadors mereixen un crèdit. Estem malament, sí, però hem tret un partit que s’ha posat molt lleig. Valoro el caràcter de l’equip i la personalitat. És el camí”, va afirmar el tècnic, que també va reconèixer que estan “regalant moltes coses i això està passant factura”. Finalment, va advertir que la millora del joc no va ser “suficient” i que cal “exigir més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)