Barça

Lewandowski: “La temporada és llarga”

Robert Lewandowski, autor de set gols a la lliga, ha assegurat avui que “la temporada és llarga” en ser preguntat per si el madridista Jude Bellingham, actualment màxim anotador del campionat amb onze gols, serà el seu principal adversari pel trofeu Pichichi. “La temporada és llarga. Bellingham és un molt bon jugador. Ara no és fàcil marcar molts gols a LaLiga, perquè molts equips juguen amb un estil defensiu i físic. Però som el Barça. No només volem guanyar, sinó marcar molts gols”, ha afirmat l’internacional polonès en la gala dels premis MARCA 2023.

Lewandowski ha rebut el trofeu Pichichi que el va acreditar com el màxim golejador de la temporada passada al campionat amb 23 gols anotats, cap d’ells de penal, quatre més que el llavors madridista Karim Benzema (19). El davanter polonès ha agraït “el suport” rebut la campanya passada quan va recalar al Barcelona: “Per a un jugador és molt important adaptar-se ràpidament a un nou equip. Des del principi l’equip em va ajudar en moltes coses. Vam guanyar la lliga i la supercopa, i jo el pitxitxi. Estic molt feliç.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)