El juvenil del Barça cedeix el lideratge (0-4)

El juvenil del Barça, que es va assegurar la classificació per als vuitens de final de la Youth League en la passada jornada, tenia l’oportunitat de certificar també el primer lloc. Els d’Òscar López, però, han caigut derrotats a casa contra el Porto per un contundent 0-4. Amb aquest resultat, els portuguesos se situen primers amb els mateixos punts que els blaugrana, a qui han guanyat en el goal-average. En la darrera jornada, el Porto rebrà el Xakhtar i el Barça visitarà l’Anvers.

El juvenil blaugrana, que recuperava els futbolistes que han jugat el mundial sub-17, ha tingut alguna ocasió en la primera part. Marc Guiu ho ha intentat amb un xut creuat que ha sortit fregant el pal (14’) i també Pau Prim n’ha tingut una abans del descans (45’). En aquell moment, el marcador ja era de 0-1. Una centrada de Meireles l’ha rematat tot sol Rodrigo Mora al punt de penal (22’).

En el segon temps, el Barça ha sortit una mica millor i Pau Prim i Dani Rodríguez han posat a prova el porter visitant (53’ i 55’), però just ha arribat el segon dels portuguesos. Una passada en llarg l’ha pentinat Anhá Candé perquè Gonçalo Sousa arrenqués cap a la porteria blaugrana i definís per sota les cames de Yaakobishvili (59’). El gol ha deixat tocat a un Barça cansat. En canvi, el Porto no ha aixecat el peu de l’accelerador i ha fet dues dianes més. Meireles ha culminat una jugada des de la dreta per fer el tercer (73’) i Anhá Candé ha tancat la golejada amb un gran xut des de la frontal (79’). El Barça ha estat a punt de fer el gol de l’honor, però Cristo Muñoz ha topat amb la fusta (85’).