Barça

Xavi: “Complim el primer objectiu de la temporada”

El Barça torna als vuitens de la Champions i l’entrenador, Xavi Hernández, ha celebrat la classificació i el joc de l’equip. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La classificació

“És un pas molt important pel club. Portava dos anys anant a l’Europa League. Dona tranquil·litat, confiança i moral. Els jugadors s’ho poden creure. Competim a la Champions i ara volem quedar primers. Estar classificats significa molt. Estem veient la dificultat de tots els equips i tots els grups. Hem crescut, és una evidència. Estem fent les coses bé. Avui hem fet un molt bon partit davant un senyor equip, que crec que donarà molta guerra a la Champions. És un dia per estar contents i satisfets”.

El joc

“La segona part l’hem controlat molt bé. Hem entès que Cancelo era l’home lliure i que João Félix havia d’atacar l’espai. Nosaltres també els hem de donar les solucions perquè ho vegin. Hem anat de menys a més. La segona part és molt bona. Progressem, juguem a camp contrari i fem un pas endavant. La classificació significa molt per a nosaltres. Complim el primer objectiu de la temporada en la Champions. El joc és bo i també hem fet un pas endavant en confiança. És el Barça que vull i l’hem gaudit”.

Alliberat?

“Jo? No, no m’alliberen de res. No soc cap pres. Sento satisfacció, alegria i tranquil·litat de fer bé les coses. Estem progressant, res més”.

Punt d’inflexió?

“Tant de bo. En el resultat i en el joc. Avui tenim les dues coses, però volem tenir continuïtat”.

On pot arribar l’equip a Europa?

“M’ho preguntes al febrer. Ara toca gaudir. Portem dos anys sense vuitens de final. És una alegria i un èxit. Hem complert el primer objectiu, ara volem intentar acabar primers. Esperarem el sorteig, però no m’agradaria tornar-me a trobar el Porto”.

Els Joãos

“Cancelo ha fet un super partit. Hem generat molt per la seva banda i l’empat ha estat una de les claus del partit. Ha marcat les diferències. I João Félix ha estat incisiu i el gol allibera el davanter. Estic content pels dos”.

Lewandowski

“L’hem de buscar més i ell també ha de calcular el moment de venir a descarregar. Tenim un dels millors rematadors dels últims anys. És normal que s’enfadi. Volen marcar. És una bèstia competitiva, però l’he vist content pel grup”.

El calendari

“Venen partits importants i els afrontarem com avui, amb tranquil·litat. Jo tinc tota la confiança del club, del president i de Deco. No estic patint per això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.