Barça

Aliança culer amb el Banc dels Aliments

La Confederació Mundial de Penyes obre una nova campanya de recollida en línia i s’afegeix a les accions de les penyes

El compromís social amb les famílies més necessitades, facilitant-los l’accés a aliments bàsics, és una de les branques de l’acció solidària de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona; concretament, gestionada per la seva subcomissió de RSC. Per tal de seguir fomentant aquesta ajuda, l’entitat ha posat en marxa una nova campanya de recollida en línia en benefici del Banc dels Aliments per tal que faci arribar aliments a les llars amb menys recursos. La Confederació Mundial de Penyes anima a participar en aquesta campanya totes les seves federacions territorials, penyes, penyistes i qualsevol persona que s’hi vulgui sumar. L’enllaç es pot trobar a la seva pàgina web.

D’aquesta manera, la Confederació Mundial de Penyes també vol donar continuïtat a l’èxit del recent Gran Recapte d’Aliments. La iniciativa compta cada any amb la participació activa de diverses penyes barcelonistes, i enguany no ha estat una excepció. Entitats com la PB Palafrugell (Fed. Empordà i Catalunya Nord), la PB Gavanenca (Fed. Baix Llobregat) o la PB Torrelameu i la PB Isona i Conca Dellà (Fed. Ponent Nord), entre altres, van col·laborar-hi com a voluntaris i també van organitzar recollides entre els seus membres.

RELACIÓ CONTINUADA

La relació entre la Confederació Mundial de Penyes i el Banc dels Aliments no és nova. Des de l’any 2016, l’entitat benèfica és una de les principals aliades en la tasca solidària de la Confederació, les federacions i les penyes barcelonistes. Una de les accions amb més volada era el Dia del Soci Solidari, en què, coincidint amb una jornada de partit al Camp Nou, es duia a terme una recollida d’aliments entre tots els socis i aficionats.

D’altra banda, el Banc dels Aliments també va ser una de les entitats amb les quals el moviment de penyes barcelonistes va col·laborar més estretament durant la pandèmia de la covid. Tant la Confederació Mundial de Penyes com les federacions i penyes van fer nombroses recollides i donacions per a les persones més necessitades. De la mateixa manera, les recollides i donacions per part de penyes es van succeint en el transcurs de l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)