Barça

Els 30.770 socis que no han actualitzat el cens tindran marge fins al dia 31

Un cop acabat el termini establert per actualitzar el cens, s’han registrat un total de 110.531 actualitzacions i 30.770 socis que no han formalitzat la gestió. L’opció per actualitzar les dades tindrà una pròrroga extra fins al 31 de desembre al web del club. A partir de l’1 de gener del 2024, els socis que no hagin fet el procés no podran renovar el carnet i perdran la condició de soci i tots els drets associats.

“El club no vol deixar ningú que vulgui continuar sent soci en el camí i, per això, l’opció per actualitzar les dades del cens continuarà activa”, explica el club en un comunicat. “A partir de l’1 de gener del 2024, tots els socis i sòcies que no hagin actualitzat les seves dades al cens no podran renovar el seu carnet per a l’any 2024, cosa que comportarà la pèrdua de la condició de soci i tots els drets associats”, ha avisat el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)