Barça

Contratemps amb Araujo

Lesió. L’uruguaià pateix una lleu fractura en el pòmul, però no passarà pel quiròfan i podrà jugar contra el Girona amb una màscara protectora

Ronald Araujo té una lleu fractura en el pòmul arran d’un cop que va rebre en l’últim partit contra l’Atlético en una acció amb Marcos Llorente a la primera part. El defensa uruguaià va estar uns instants sobre la gespa adolorit, però no va ser fins al final del matx, ja en fred, quan se’n van adonar.

Malgrat aquest contratemps, la idea és que el futbolista de 24 anys sigui titular en el transcendental duel contra el Girona diumenge que ve a Montjuïc. El central vol evitar passar pel quiròfan i sumar una nova baixa a l’equip de Xavi Hernández en un moment clau del curs. Amb el vistiplau dels serveis mèdics del club, que han assegurat que no hi ha cap risc, Araujo confia que en unes tres setmanes millori i ja estigui pràcticament recuperat. Per continuar ajudant l’equip dins el terreny de joc, però, haurà de dur una màscara protectora per evitar que la lesió vagi a més, sobretot si rep un nou impacte a la cara. Araujo demostra un cop més el seu compromís absolut amb l’equip blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)