Barça

Xavi: “És una derrota que costa digerir”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha aparegut visiblement apagat en la sala de premsa. El tècnic ha reconegut que la derrota és un cop dur. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Ha estat un partit del KO: ara ataques tu, ara ataco jo. Els aficionats hauran gaudit molt perquè els dos hem ofert una bona versió, però nosaltres no hem controlat els detalls. No hem estat bé en la pressió després de pèrdua i en la pressió alta, d’aquí ve el 0-1. Ens ha faltat contundència en defensa i efectivitat. Això ha marcat la diferència. Les hem tingut i hem tingut els nostres moments. No els hem aprofitat i el Girona, sí. Sense fer un mal partit ens emportem un cop dur perquè teníem esperances. Cal felicitar el Girona, que està fent les coses molt bé. Ja no és sorpresa. És un candidat a guanyar el títol perquè té moltes coses. Cal seguir treballant, no queda una altra”.

Què preocupa?

“Em preocupa la derrota perquè hem merescut més, però el futbol és així. Quan perdones i no estàs contundent en defensa, reps un cop dur i més en partits tan igualats en què el rival té un nivell semblant al teu. El Girona és un senyor equip. Cal recuperar els jugadors i animar-los. No hem jugat malament. Si ens quedem amb el resultat, és desastrós, però el joc no. És una derrota que costa digerir, però demà ens hem d’aixecar. Tenim partit de Champions dimecres i lliga dissabte. És molt llarg. Marxen a set punts i el Madrid a cinc, però continuarem lluitant”.

“La derrota cabreja, no el com, que no ha estat dolent. Hem tingut el partit a les nostres mans i no hem aprofitat els moments. L’efectivitat ens està marcant la temporada. Cal continuar lluitant i creure en el que estem fent”.

Dubtes?

“No ho crec, segur que hi haurà opinions perquè és una derrota contundent, però si analitzes el partit podria haver passat una altra cosa. És un pas enrere, però per això dic que tenim, un equip en construcció. A vegades cal fer un pas endarrere per fer-ne dos endavant. Tant de bo serveixi per aprendre i millorar en el joc i en el resultat i per ser més contundents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)