Barça

Marta: “El Jonatan es queda fins a final de temporada, estem tranquil·les”

Marta Torrejón, una de les capitanes del Barça, ha explicat que el vestidor està tranquil després de saber-se la marxa de Jonatan Giráldez i que això no afectarà el curs de la temporada. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La marxa de Jonatan Giráldez

“Estem tranquil·les. Ens alegrem per ell, perquè si pren aquesta decisió és a nivell personal i perquè serà molt bo per al seu futur i això no canvia res. Es queda fins al final de temporada. L’exigència és màxima i toca donar-ho tot fins que acabi la temporada”.

El seu contracte

“Això ha passat ara i no al març, hi ha marge de maniobra. No només soc jo la que està en procés de renovació. Estem tranquil·les. Sabem que la prioritat del club és trobar un entrenador. Fem la nostra feina i quan tinguem la figura de l’entrenador, ja s’aniran enllestint la resta d’assumptes”.

Reaccció de les jugadores

“Una mica de sorpresa, però és llei de vida. Són coses que passen. Els entrenadors van i venen. El que vingui ha de seguir la línia, que estem creixent i treballant. És el camí a seguir per aconseguir èxits”.

Relleu banqueta

“És una decisió que prendrà la direcció esportiva. Tenim clar que ha de ser la persona millor preparada per continuar la nostra línia i fent el que estem fent, que és el correcte. El Jonatan deixa el llistó molt alt, però s’ha de seguir aquesta línia”.

Moment personal

“És cert que les baixes donen més opcions per reivindicar-se, tenir més minuts i demostrar que es pot estar al camp, però no només ara. Passa sempre, hi hagi lesions o no. Qualsevol oportunitat s’ha d’aprofitar i donar el màxim”.

El Rosengard

“És un equip físic, però ens hem de centrar en nosaltres. Analitzar el partit que vam fer allà, que va ser bo i complet, i millorar els defectes que vam poder tenir per fer un partit de 10”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)