Barça

Totalment concentrades

Champions League. El Barça aparca la marxa de Giráldez i se centra a derrotar el Rosengard en l’últim partit de l’any i classificar-se per als quarts

El terratrèmol que ha significat l’anunci de l’adeu de Jonatan Giráldez és el protagonista dels darrers dies a can Barça. El líder del projecte deixarà l’equip d’aquí a sis mesos, però tota la plantilla sap que aquests sis mesos poden ser històrics. El Barça guanya sense parar, però mai ha pogut aconseguir un ple de títols. Supercopa, copa o Champions. Sempre se n’ha escapat un en els darrers tres cursos. La cirereta del que ha construït el conjunt de Jonatan Giráldez, futbolísticament i socialment, seria tancar la temporada amb un pòquer. Ho deia el tècnic dilluns: comunicar-ho ara ha de servir per centrar-se únicament en el que passi sobre la gespa d’aquí al juny. Un missatge que també envien les jugadores. “Estem tranquil·les. Això no canvia res i no afectarà. Es queda fins al final de temporada. Hi ha marge de maniobra. Ens va agafar una mica per sorpresa, però són coses que passen”, explicava Marta Torrejón, una de les capitanes, en la prèvia del partit contra el Rosengard d’aquesta nit (21 h), l’últim de l’any 2023.

La tranquil·litat i la normalitat han de permetre que l’equip no es distregui. La fam, l’ambició i la voluntat d’excel·lència són ingredients que ajudaran perquè això no passi. Amb la lliga encarrilada i la supercopa i la copa a punt d’arrencar, avui el Barça pot fer el primer pas a la Champions. Els quarts són a tocar. Una victòria contra el Rosengard podria donar el bitllet per a la pròxima eliminatòria, quan encara quedarien dos partits de la fase de grups.

Sense Cata, Mapi, Paredes, Jana, Rolfö ni Alèxia, Jonatan Giráldez té alguns dubtes per al partit d’aquesta nit a l’estadi Johan Cruyff, que s’espera que presenti una molt bona entrada malgrat el dia, l’hora i el fred. Bruna Vilamala, de baixa des del 5 de novembre, ha completat diversos entrenaments amb el grup i podria formar part de la convocatòria. També Patri, que ahir no es va entrenar per una indisposició. Si ha passat bona nit i es troba al 100%, entrarà en la llista definitiva per al duel.

El Madrid, eliminat

El conjunt blanc va perdre per 0-1 contra el París FC i ja no té cap mena d’opció d’accedir als quarts de final. Patacada grossa al projecte d’un qüestionat Alberto Toril.

LA PRÈVIA

Podem situar-nos molt bé en la fase de grups i acabar l’any amb bones sensacions
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Estem tranquil·les. Això no canvia res. El Jonatan deixa el llistó molt alt, però s’ha de seguir aquesta línia
Marta Torrejón
jugadora del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)