Barça

El Barça es planta amb Alexia

Oferta. El club ha transmès a la jugadora la seva última proposta i ja no negociarà més: la decisió és de la capitana

La marxa de Jonatan Giráldez és un problema afegit a la feina que el Barça a l’hora de garantir el projecte de l’equip femení. El club té pendents diverses renovacions, algunes d’elles de jugadores de pes. La que més focus centra és la de la capitana i dues vegades pilota d’or, Alexia Putellas.

En aquest sentit, el Barça s’ha plantat amb la jugadora. Fonts del club expliquen que la darrera oferta presentada a la capitana, que és molt bona i la millor que se li pot oferir tenint en compte el context econòmic de l’entitat, serà l’última que rebi Alexia. No s’ha marcat cap termini perquè la futbolista doni una resposta, però la seva continuïtat o no pot marcar la resta d’operacions i la preparació del nou curs. Des del Barça es mostren tranquils i confiats que la jugadora acceptarà la proposta, que compta amb una millora substancial respecte el contracte actual, sempre dins la coherència del club per la seva situació econòmica.

Les molèsties no marxen

La renovació d’Alexia no depèn de la seva lesió, una altra de les grans preocupacions dins del club. La futbolista porta un mes de baixa per unes molèsties al genoll esquerre, el mateix que es va operar. Fonts del club confirmen que migcampista està fent un tractament conservador que acabarà en quinze dies. Si no funciona, s’haurà de prendre una decisió, però no es descarta cap escenari, si bé des del club es mostren optimistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)