El Barça compleix i ja és als quarts de la Champions (7-0)

El Barça jugarà els quarts de final de la Champions. El conjunt de Jonatan Giráldez ha complert davant el Rosengard (7-0) i ha sumat tres punts que segellen el bitllet per a la pròxima ronda, quan encara queden dues jornades de la fase de grups. Ara només falta assegurar el primer lloc i contra l’Eintracht (25 de gener) en la pròxima jornada hi haurà la primera oportunitat.

Les blaugrana han controlat sense problemes des del primer moment, trobant-se un Rosengard molt tancat i junt. El Barça, amb paciència, movia la pilota buscant els espais per fer mal. Si no era així, l’equip buscava alternatives amb remats des de la llarga distància. La primera ocasió clara l’ha tingut Aitana, que ha posat a prova a Mukasa, que ha enviat l’esfèrica a córner (14’). Un minut després, el primer. La migcampista de Ribes ha tornat a entrar a l’àrea i ha enviat la pilota al punt de penal. Allà hi ha aparegut Walsh que, amb l’ajuda d’una defensa, ha obert la llauna (15’). El Barça s’ha bolcat en atac i Pina ha fet volar a Mukasa (24’). Passada la mitja hora, ha tornat la combinació màgica entre Aitana i Graham Hansen. Després d’una paret, la Pilota d’Or ha ecdit l’esfèrica de taló i la noruega no ha perdonat (34’). Encara abans del descans, un altre cop Mukasa ha evitat el gol de Salma en una rematada de cap (44’).

En la represa, ha arribat l’hora de Salma. La davantera aragonesa ha firmat un doblet. Primer, recollint una passada llarga de Graham Hansen (54’). Després, ha rematat al primer pal una centrada d’Ona des de l’esquerra (60’). El Barça ha buscat la maneta. Mukasa li ha negat un xut a Mariona (64’). En canvi, Pina ha engaltat una pilota dins l’àrea lluny de l’abast de la portera del Rosengard per sumar un nou gol aquesta temporada (73’). La capitana, Marta Torrejón, també s’ha sumat a la festa amb el sisè a falta de quinze minuts per al final. Una altra de les bones notícies del partit ha estat que Bruna Vilamala ha reaparegut després de superar la seva lesió. Martina, tal com va passar a Suècia, ha tancat la golejada rematant un córner (85’).