Barça

Per la via més ràpida

UEFA Women’s Champions League. El Barça supera el Rosengard i es classifica per als quarts de final quan encara queden dues jornades de la fase de grups

Barça 7 Rosengard 0

BARÇA:Paños; Marta, Engen (Bronze, 69’), Martina, Ona Batlle (Judit Pujols, 80’); Walsh, Aitana (Oshoala, 69’), Pina; Graham Hansen, Mariona (Vicky López, 69’) i Paralluelo (Bruna, 78’).ROSENGARD:Mukasa; Brown, Obaze (A. Persson, 46’), Anardóttir, Wik; Öling, Jansson, Bredgaard, Larsson, Andersson (Sprung, 46’); i Schough.GOLS:1-0 (15’) Walsh. 2-0 (34’) Graham Hansen. 3-0 (54’) Paralluelo. 4-0 (60’) Paralluelo. 5-0 (73’) Pina. 6-0 (75’) Marta. 7-0 (85’) Martina.PÚBLIC:5.070 espectadors.

El Barça va acomiadar un magnífic any 2023, el de la segona Champions, amb la feina feta. L’equip de Jonatan Giráldez va segellar el pas als quarts de final de la màxima competició europea, quan encara queden dues jornades per al final de la fase de grups. Les blaugrana van tornar a golejar el Rosengard i la pròxima jornada poden assegurar el primer lloc del grup davant l’Eintracht de Frankfurt.

Walsh i Graham Hansen van encarrilar el triomf en la primera meitat. En la represa, Paralluelo, escollida MVP del partit contra el conjunt suec, va firmar un doblet en sis minuts. Pina –sempre amb la canya a punt–, Marta i Martina, ahir titular a l’eix de la defensa, van tancar la golejada. Bruna Vilamala va reaparèixer després de la lesió i es va endur l’ovació de l’estadi Johan Cruyff, que ahir es va omplir amb 5.070 espectadors.

La Champions torna el 24 de gener. Ara, el Barça s’atura uns dies abans de reprendre la competició el dia de Reis amb el derbi contra el Llevant les Planes.

LIDERATGE A PROP

Davant l’Eintracht, en la pròxima jornada, les de Giráldez poden segellar el primer lloc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)