Barça

Xavi: “Sempre feu preguntes molt negatives”

El tècnic del Barça, Xavi Hernández ha valorat la victòria d’avui a Gran Canària contra Las Palmas: “Al descans hem parlat que no havíem de caure en fora de joc i havíem de fer més diagonals. Un matx per Ferran, Lamin, Vitor, Balde. A la primera part ens hem precipitat amb la passada a través dels centrals”. El català també ha destacat la complexitat de la lliga a l’hora d’aconseguir victòries: “A tothom li costa molt guanyar. Tot està molt igualat i els partits es decideixen per detalls; el Madrid i el Girona guanyen al final, com nosaltres. Avui també li ha costat a l’Osasuna. Difícilment guanyarem per golejada. Tenim molts d’arguments; per començar perquè som els vigents campions i ens han de tenir respecte pel que suposa”.

Xavi s’ha mostrat una mica més crític amb el joc del seu equip a les primeres parts: “Un desajust nostre en defensa ha acabat en el seu gol. Ens costa trobar el ritme a l’inici dels partits. Ara bé, hem remuntat contra un equip que encara ningú l’havia remuntat. És un punt positiu per nosaltres”. A més a més, Xavi va mostrar-se crític amb una pregunta: “A uns altres entrenadors no els hi feu aquestes suposicions. S’ha guanyat i és absurd”.

Finalment, el terrassenc ha revelat un dels missatges que ha donat al descans al seu equip: “Tenia molta fe i els hi he dit que guanyaríem per 1 a 3 si féssim les coses bé”, el tècnic català ha informat que la lesió de Cancelo no sembla tant greu i que demà se li faran proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)