L’1x1 del Betis-Barça

Per Clara Rodergas

IÑAKI PEÑA (90’)
No va tenir gaire feina, però quan li van xutar va blocar bé. No es va comunicar bé amb Araujo en l’1-2 i no és el primer cop que passa. En la resta d’accions, es va mostrar segur i tranquil. Poc a fer en les rematades a gol.
KOUNDE (90’)
concentrat
Va frenar bé les internades d’Assane Diao per la banda i no es va deixar superar. Isco va aparèixer entre ell i Araujo en el 2-2. En alguna acció li va faltar estar més a sobre de l’atacant, però en general va complir.
ARAUJO (90’)
IRREGULAR
Va començar amb poca feina, però el Betis va créixer en la segona part. Igual que contra l’Almeria, no es va entendre amb Iñaki Peña en l’acció que va acabar en l’1-2. Isco va ser més llest i ràpid que ell i Kounde en l’empat a dos.
CUBARSÍ (81’)
VETERÀ
Qualsevol diria que té 17 anys –fets avui, ahir encara en tenia 16– i que era el seu segon partit amb el primer equip. Gran actuació del central, tant en defensa com amb la pilota als peus. Va acabar cansat i demanant el canvi.
BALDE (90’)
DECREIXENT
Va començar força ofensiu i amb espurna, fent pensar que el gol de l’altre dia l’havia fet endollar de nou. Va anar abaixant el nivell, com l’equip. Luiz Henrique el va superar molt fàcilment en alguna acció al final.
DE JONG (90’)
PRESENT
Amb un Betis que deixava jugar, el neerlandès va aparèixer molt més. Ara bé, va destacar sobretot en defensa, exercint una bona pressió i recuperant pilotes. En l’1-2, Luiz Henrique el va superar fàcilment. Va acabar de central.
GÜNDOGAN (90’)
lliure
Com De Jong, va poder conduir molt i tenir presència. En algunes accions, i passa en altres partits, va perdre la pilota en situacions delicades per falta de precisió o intent de fer genialitats quan no toca. Cal més seguretat.
PEDRI (71’)
ESPÈS
En els primers minuts va tenir molta presència prop de l’àrea, amb una ocasió de gol i assistint Ferran en el 0-1. Va perdre brillantor minut a minut. Sense pilota, va estar molt tou i va perdre nombrosos duels. Canvi lògic.
LAMINE YAMAL (90’)
BRILLANT
L’extrem està recuperant el nivell de principi de curs. En la primera pilota que va agafar, ja va deixar bones sensacions. Molt connectat, també en defensa. Va xutar al pal, va fer el que va voler amb Abner en el 0-2 i va assistir en el 2-4.
LEWANDOWSKI (63’)
IRRELLEVANT
Dels tres atacants, va ser el que pitjor va estar. Després dels gols en la supercopa, va tornar el Lewandowski més espès. Significatiu que Xavi el canviés per Vitor Roque amb 2-2 en el marcador. No va marxar gaire content.
FERRAN TORRES (90’)
ESPLÈNDID
Quina manera de celebrar els 100 partits amb el Barça... El valencià està en ratxa i ple de confiança. Ahir, ‘hat-trick’ i assistència decisiva. Brutal en l’acció del 2-4: ell descarrega tal com ve i finalitza amb qualitat.
ROQUE (27’)
INÈDIT
Xavi va confiar en ell amb 2-2 i el va fer entrar per Lewandowski. Va tenir una ocasió. Necessita minuts i adaptació.
fermín (19’)
INTEL·LIGENT
Bé en la pressió i sabent amagar la pilota quan calia amb bones conduccions. Va engegar l’acció del 2-3.