Barça

Cubarsí: “Ha sigut una de les millors setmanes de la meva vida”

Després de debutar al camp de l’Unionistas en copa, Pau Cubarsí ahir ho va fer a la lliga i en l’onze titular del Barça davant del Betis. Amb tan sols 17 anys, complerts avui mateix, el jove futbolista de l’Estanyol viu en un moment dolç fent les primeres passes al futbol professional. Així ho ha valorat en els canals oficial del club:“Estic molt content. Ha sigut una de les millors setmanes de la meva vida perquè ha sigut tot molt junt, vaig debutar a la Copa contra Unionistas, titular al Benito Villamarín contra el Betis i avui faig 17 anys. Estic molt content.”

Cubarsí va superar l’exigència de jugar al Benito Villamarín, camp on encara ningú havia guanyat, i ho va fer amb bona nota i jugant 81 minuts, defensant a un dels jugadors més reconeguts en atac dels de Pellegrini, Willian José. “Debutar amb el primer equip és un somni complert, perquè sempre he estat culer. El dia abans de l’entrenament vaig veure que potser seria titular, però fins que Xavi no va donar l’onze dues hores abans del partit no ho vaig confirmar. Em vaig posar molt content”, ha dit el gironí. Finalment, Cubarsí ha valorat com va viure el moment de debutar: “Estava nerviós en l’inici, però, a mesura que vaig agafar confiança, vaig començar a deixar-me anar i ser jo mateix”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)