Barça

Xavi: “Sento decepció i orgull a la vegada”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha lamentat l’eliminació en la copa del rei. És el segon títol que s’escapa en menys de dues setmanes. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Sensació

“Avui tinc un sentiment de decepció perquè perdem un títol on teníem esperances. Sabíem que no vam tenir sort al sorteig. San Mamés i partit íunic és un escenari molt complicat. Perds i a més d’aquesta manera, en la pròrroga. Però també sento orgull perquè aquests jugadors ho estan fent molt bé. Els joves. Hem competit, ho hem intentat i hem tingut el partit al final amb ocasions clares. És una pena. Era un partit a cara o creu. Els he dit que estic orgullós. Ho hem intentat, hem competit i ens hem deixat la pell. Una llàstima. És el futbol. Dissabte ho tornarem a intentar en la lliga. Hem de continuar. Però sento orgull, especialment de la gent jove”.

Factor psicològic

“Hem de guanyar dissabte. Descansar bé i recuperar. Hem fet un esforç molt gran. L’equip s’aixecarà guanyant partits i enfocant-nos en la lliga i en la Champions quan ens toqui. Avui podem estar orgullosos de com hem competit i lluitat fins al final. Estem decebuts pel resultat, perquè ens valorareu per això. Però ens podem quedar amb la lluita i que ho hem tingut. Ens ha sortit creu”.

Gols en moments clau

“És falta de concentració i errors puntuals. Hem deixat que centressin i sabíem que Sancet entrava de segona línia. El futbol és un joc d’errors i no els estem minimitzant. Els havíem analitzat, però ells tenen coses bones, estan fent una gran feina i no ens ha sortit el millor escenari. Però els hem tingut. Hem tingut la victòria. Podem estar també orgullosos dels joves que han jugat. És una pena. La copa és així. Quan és a partit únic i a camp contrari és molt difícil guanyar”.

Lamine

“Estava desanimat perquè havia fallat l’ocasió, però ell la genera. Ha fet un golàs. És un noi de 16 anys. També han jugat Fort i Cubarsí, i no en posem més perquè no podem. És una pena. Ho hem intentat i marxem amb el cap alt perquè hem sentit l’orgull de competir amb els joves”.

Com queda ell i l’equip?

“Sé on estic i m’exigiran títols. Ara toca intentar-ho en la lliga i en la Champions. Estic tranquil. Sé que queda temporada. Hi ha dos títols, els més importants, i lluitarem com hem fet avui”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)