Barça

Laporta: “El compromís de Xavi serà màxim fins que acabi la temporada”

Dotze hores després de l’aunci de Xavi Hernández de deixar la banqueta del Barça a final de temporada, l’equip ha tornat a entrenar per pensar ja en el pròxim duel contra l’Osasuna. A més, el tècnic s’ha reunit amb els jugadors, i sense la presència de la junta directiva, per explicar la seva decisió. Seguidament, però, sí que ha aparegut Joan Laporta, acompanyat de la cúpula directiva de l’entitat. El president ha dirigit unes paraules a la plantilla, ha volgut enviar un missatge d’unió i ha intentat aixecar els ànims d’uns jugadors tocats. Després, el president ha emès un missatge institucional als mitjans del club. Aquestes han estat les seves declaracions:

La decisió de Xavi

“El Xavi em va comunicar que marxaria a final de temporada, que la volia acabar. És una fórmula que accepto perquè és el Xavi qui me la proposa i ell és una llegenda del barcelonisme i una persona honesta que actua amb dignitat i estima el Barça. Tinc el convenciment que puc acceptar-la perquè el compromís d’ell i l’staff serà màxim fins a final de temporada”.

El que queda de temporada

“La lliga està difícil, però no està perduda. S’ha de lluitar per quedar el millor possible, sense descartar guanyar-la. Això sí, s’ha de posar tot el que tenim per intentar guanyar la Champions. Estem amb l’eliminatòria contra el Nàpols i anem pas a pas. Crec que amb compromís, amb més caràcter, sense perdre la concentració, amb l’entrenador donant-ho tot, que sé que ho farà, i amb els jugadors amb ple compromís, podem aconseguir algun dels objectius que ens hem marcat”.

La situació

“Tenim ganes de remuntar aquesta situació. No és agradable per a ningú, però el que requereix aquest moment és unió per tal que l’equip tiri endavant aquesta situació. El club, en aquests moments, està sota control a nivell institucional, econòmic i social. En el vessant esportiu, és veritat que aquesta temporada no estan sortint les coses com havíem planificat. Veníem de guanyar la lliga i la supercopa. Tenim una plantilla millorada i les expectatives no s’estan complint. Hem de ser conscients d’aquesta situació i l’hem de capgirar”.

Missatge als culers

“Vull donar un missatge als culers. Aquesta temporada és complicada, ho sabíem. Hem hagut d’anar a Montjuïc. Vull agrair el compromís de l’afició amb l’equip i el club. S’està responent. Ahir, vam tenir la segona millor entrada. Ja no només és això, sinó que l’afició està animant en tot moment, també en els de màxima dificultat. Vull agrair-ho. Demano que segueixi així i faci l’esforç d’anar a Montjuïc a animar l’equip en el duel contra l’Osasuna. L’equip i el club s’ho mereixen. L’afició mostra que estima el Barça. Amb vosaltres, amb el vostre escalf, l’equip pot revertir la situació. Estic segur que compreneu la situació i sou conscients de la dificultat, però els jugadors us necessiten. És fonamental el paper de l’afició. Són la millor del món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)