Barça

Un dia més per fitxar

Possibilitats. LaLiga allarga el termini del mercat, que acabarà l’1 de febrer, però la situació econòmica del Barça marcarà si és possible fer alguna operació

El mercat de fitxatges està a punt de tancar i el Barça valora la possibilitat de reforçar-se, sobretot després de la lesió de Balde. I és que una de les opcions que té el club per fitxar és utilitzar la fórmula Gavi. En saber que el migcampista estaria molts mesos fora dels terrenys de joc, se li va donar la baixa per tal d’inscriure Vitor Roque, l’únic fitxatge d’aquest mercat d’hivern. Amb Balde, es podria fer el mateix. El jugador s’opera avui a Finlàndia i estarà uns quatre mesos de baixa. El Barça podria intentar fer el mateix per fitxar un futbolista, concretament un pivot defensiu, una posició que Xavi ha reclamat en alguna ocasió que caldria reforçar.

Sense anar més lluny, el director esportiu del club, Deco, va reconèixer en la prèvia del duel de dissabte passat contra el Vila-real que es plantejaven l’opció de fitxar si era possible. “Hem de veure la situació de Balde, però si queda clar que podem fer alguna cosa, ho farem”, va dir a DAZN. Ara bé, la situació econòmica del Barça, amb els maldecaps que dona el fair play financer, continua sent el gran escull que es troba l’entitat i s’està estudiant si realment és viable fer alguna operació. Els límits que imposa LaLiga són clars i el Barça ja ha hagut de fer malabarismes en moltes ocasions per poder fitxar. La mateixa arribada de Roque n’és un exemple: si Gavi no s’hagués trencat el lligament encreuat del genoll, la situació hauria estat diferent.

En aquest sentit, el club disposa d’un dia extra de mercat. En principi, es tancava demà a les 23.59 h, però finalment hi haurà marge fins a la mateixa hora del dia 1 de febrer, igual que en les altres grans lligues europees. És un dia més, doncs, per valorar quines opcions poden encaixar al Barça per satisfer els desitjos i les necessitats de Xavi de cara al que queda de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)