Barça

Una lesió més

Baixes. Amb la de Ferran, el Barça suma una nova lesió muscular en una temporada molt complicada

El passat mes d’octubre, després de les lesions de turmell de De Jong i Lewandowski, Xavi Hernández deia davant dels micròfons que no hi havia ni una plaga ni lesions musculars, sinó mala fortuna. “Producte del joc.” No anava errat, però el cert és que aquestes lesions també han acabat afectant el conjunt blaugrana. En la darrera setmana, Balde i Ferran Torres s’han trencat muscularment. L’un es perd tota la temporada després de ser intervingut. L’altre s’ha lesionat en el seu millor moment i té gairebé impossible arribar a Nàpols. Un cop dur per a un equip que viu moments difícils.

Però és que la llista és més àmplia. A la graderia, Íñigo Martínez –que ja s’havia fet la mateixa lesió a finals d’any i que ara es troba en el tram final de la seva recuperació–, Raphinha i Sergi Roberto són els altres jugadors que són baixa per una lesió muscular. Els altres casos són els de Ter Stegen i Marcos Alonso, operats de lumbàlgia; João Félix, amb problemes al turmell, i Gavi, amb el lligament encreuat del genoll trencat.

La realitat és que el Barça s’ha plantat al tram més important de la temporada amb nombrosos problemes en forma de lesió, per si no hi havia prou maldecaps dins la plantilla, que ha perdut dos títols en pocs dies, ha deixat escapar punts vitals en la lliga i ha conegut la marxa del seu entrenador a final de temporada.

Ter Stegen i Marcos Alonso seran els primers a abandonar la infermeria, però ara mateix hi ha nou jugadors que no estan a disposició de Xavi, deixant en tan sols 12 els futbolistes del primer equip sans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)