Barça

La fiscalia no veu delicte de suborn del Barça en el cas Negreira

La Fiscalia Anticorrupció s’oposa que s’investigui per suborn el Barcelona pels pagaments a José María Enríquez Negreira, en concloure que aquest no té la condició de funcionari públic que exigeix el delicte, segons informa l’agència EFE.

Els fiscals del cas han presentat un escrit en què s’adhereixen als recursos que les defenses van interposar contra la decisió del jutge instructor d’investigar el Barça, els directius del club imputats i el mateix Negreira per un delicte de suborn, segons EFE. L’Audiència de Barcelona haurà de decidir ara si revoca la decisió del titular del jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona, Joaquín Aguirre, que al setembre passat va afegir el delicte de suborn als de corrupció entre particulars en l’àmbit esportiu, administració deslleial, falsedat en document mercantil i blanqueig de capitals que la fiscalia atribueix als investigats en el cas Negreira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)