Barça

Giráldez: “Són tocs d’atenció que ens ajudaran”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha reconegut que no està content, però que la reacció contra l’Atlético serà important. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Enfadat?

“Quan no aconsegueixes l’objectiu és normal que no estiguis feliç. Soc una persona molt competitiva i no puc estar content si no hem guanyat, independentment de com hagi anat el partit. Això és futbol. Quan no estàs al nivell, has d’estar bé als últims metres i no hem creat ocasions clares. Sabem quina és la línia de cara al següent partit, que és millorar coses que no hem fet bé per afrontar la part més important de la competició de la millor manera possible. Tenim marge de millora. Hi ha coses que podem fer millor, segur”.

Impacte

“Serà un estímul, segur, perquè implica que no t’has de conformar. Has de preparar cada partit a nivell mental i d’actitud al 100%. Són tocs d’atenció que ens ajudaran, estic convençut. No he pogut parlar amb l’equip, només he saludat a les jugadores, com sempre. Hem parlat amb els analistes per preparar el vídeo i saber què hem de fer per millorar i treballar”.

Pessimisme?

“No crec que hi hagi pessimisme. Les sensacions són molt bones. Sense anar més lluny, vam guanyar 7-0 en la supercopa. En aquell moment es parlava de distància i diferència, però ara es demostra la dificultat de competir cada dia al màxim nivell i guanyar. El més important és la reacció. L’Atlético serà un repte”.

La xifra

“És una xifra brutal. Sempre hem tingut un bon nivell i un bon rendiment. No és habitual i parla molt bé de la feina dels últims anys. És el camí a seguir. Tenim l’oportunitat de guanyar l’Atlético d’aquí a pocs dies per acabar abans de l’aturada amb bones sensacions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)