Barça

El protagonista

Robert Lewandowski

Personalitat que val tres punts

La manera de llançar els penals de Robert Lewandowski deu haver provocat molts nervis entre els aficionats culers. Aquella carrera estranya, amb aturada i saltiró abans de xutar. Encara que ho vulgui, el culer no s’hi deu acostumar, sobretot quan els penals són en moments decisius com ahir. Ves per on, aquesta manera de llançar des dels onze metres li va donar una segona oportunitat. Pulido Santana no va dubtar a assenyalar penal per la caiguda de Lamine Yamal dins l’àrea ja en el temps afegit. Robert, com sempre, va agafar la responsabilitat, però el seu xut el va aturar Guaita. La cara del polonès era un poema. Balaídos va esclatar i el Barça semblava tornar a Barcelona amb un sol punt i molt males sensacions abans del Nàpols. La repetició, però, no deixava dubtes: Guaita, gràcies a la paradinha de Lewandowski, no tenia el peu sobre la línia. Tocava repetir el llançament i el polonès va mostrar personalitat, lideratge i sang freda. No importava haver fallat. Hi va tornar i no va perdonar. Finalment, el Barça marxava amb tres punts, si bé les sensacions continuaven sent dolentes.

El gol de penal era el segon del 9. En la primera part ja havia perforat la porteria del Celta amb un gol molt de Lewandowski. Del Lewandowski dels bons temps. Control que va ser mig gol i rematada creuada inapel·lable. El killer blaugrana arriba amb encert a la Champions. “Estic molt content. Em sento bé. Hem guanyat un partit molt important per a nosaltres. Ja podem mirar a la Champions”, assegurava a DAZN. Xavi el va elogiar a la sala de premsa. “Està jugant millor per a l’equip i per això arriben els gols. Està més ben posicionat i no marxa tant de la zona. No hi ha secret. Robert ha fet un pas endavant espectacular i estic content per ell.” Que continuï així.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)