Barça

Laporta: “Lluitar fins al final forma part de la nostra essència”

El president del Barça, Joan Laporta, ha participat en el 50è aniversari de la penya barcelonista d’Olot i comarca. Laporta ha demanat més unitat que mai de tot el barcelonisme: “El Barça només ens té a nosaltres, als barcelonistes. La nostra força ens l’atorga la nostra identitat, la nostra història i el nostre model de propietat, un model associatiu que defensarà sempre la junta directiva que tinc l’honor de presidir. Serem garants que el club estigui sempre en mans dels socis i sòcies del Barça”, ha assegurat el president blaugrana, que també ha demanat als assistents –uns 200– “fer més costat que mai” als equips, als tècnics i jugadors i jugadores. “Si els jugadors veuen que no us rendiu mai, ells tampoc no ho faran. Aquí cal lluitar fins al final, forma part de la nostra essència competitiva. Cal estar al costat dels nostres jugadors, del nostre entrenador. No llancem la tovallola, lluitarem per la lliga i per la Champions. Tot és possible”.

Laporta ha afegit que Xavi “és un culer de pedra picada que lluitarà fins al final”. “Li dono el màxim escalf”, ha assegurat, sobre el tècnic egarenc.

El president ha recordat que el Barça i Olot tenen uns vincles històrics i emocionals molt marcats ja que “l’inici del futbol a Olot hi té molt a veure amb les estades d’estiu que hi feu el nostre fundador, Joan Gamper, un dels artífexs de la creació de la Unió Esportiva Olot”. En l’acte, també hi ha participat Juan Manuel Asensi, que ha recordat el 0-5 de fa 50 anys al Bernabéu. També hi ha hagut paraules de record per l’Avi del Barça, Joan Casals i Laporta ha recordat que demà se’l recordarà amb un minut de silenci al Lluís Companys. Laporta ha estat acompanyat del vicepresident de l’àrea social, Antonio Escudero, i del directiu responsable de l’àrea social, Josep Ignasi Macià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)