Barça

L’esperança és l’últim que es perd

Optimista. El davanter polonès té clar què ha de fer l’equip per jugar millor i no dona cap títol per perdut

Robert Lewandowski no tira la tovallola. El davanter polonès està convençut que l’equip encara és a temps de sumar algun títol aquest curs. En la lliga, el Barça és ara mateix a vuit punts del líder, el Madrid, quan queden 12 jornades per disputar-se. Només 36 punts en joc. A la Champions, els blaugrana depenen d’ells mateixos per accedir als quarts de final, però no serà fàcil. L’eliminatòria de vuitens contra el Nàpols està completament oberta després de l’empat a 1 al Diego Armando Maradona. Tot i això, Lewandowski no perd l’esperança. Confia que l’equip, i també ell mateix, faci un pas endavant en aquest tram decisiu de temporada per tenir més possibilitats de no acabar la campanya en blanc.

En una entrevista als mitjans oficials del club, l’ariet va donar les claus per capgirar la situació en la lliga. “No dependrà de contra qui juguem, sinó de com juguem nosaltres. Tenim molts jugadors amb molt potencial i molta qualitat. Hem de saber com podem jugar, no només per guanyar, sinó per tenir ocasions de gol. Ens hem de saber adaptar durant el partit per poder jugar més fàcil i generar més ocasions. Cal saber trobar solucions contra el nostre rival”, va reflexionar. Lewandowski també va analitzar la tornada dels vuitens a Montjuïc. “Vam fer molt bon partit contra el Nàpols. En els primers 30 minuts vam jugar molt bé. Va faltar el gol. Si juguem des del primer minut com a la primera part contra el Nàpols, crec que podrem guanyar i marcar més gols. El que volem és jugar les pròximes eliminatòries”, va explicar.

El polonès també va subratllar la importància que es buidi la infermeria per veure la versió més competitiva del Barça. “Estem en un moment en què guanyar pot ser molt important per a nosaltres com a equip per guanyar confiança i seguir endavant. Tornaran alguns jugadors que estaven lesionats i així a la banqueta també hi haurà futbolistes importants amb experiència, no només joves. Estem en un moment en què podem no només guanyar sinó també jugar millor”, va assegurar.

Sobre l’adeu de Xavi a final de curs, va afirmar: “Entenc que per a Xavi ha estat una etapa difícil i molt emocional. Ens toca estar junts, anar en una mateixa direcció i guanyar partits.”

LES REACCIONS

Ens hem de saber adaptar durant el partit per poder jugar més fàcil i generar més ocasions. Cal saber trobar solucions
Estem en un moment en què podem no només guanyar sinó també jugar millor
Robert Lewandowski
davanter del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)