Barça

Xavi: “Tot el que hem treballat ha sortit a la perfecció”

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, expulsat en la primera part per protestar, ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria (0-3) contra l’Atlético. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Partit més complet de la temporada?

Sí, segurament. En moltes fases del partit hem estat brillants. Hem entès molt bé com atacar. Era un partit semblant al del Nàpols, ells saltaven a la pressió als nostres dos pivots i havíem de trobar l’esquena de Barrios en la primera part, i en la segona a Koke. Ho hem entès molt bé. Rober ha estat molt activat, igual que Fermín, Joao... Hem atacat bé els espais. És un partit ideal de la nostra metodologia i filosofia de joc. Molt content perquè tot el que hem treballat ha sortit a la perfecció”.

Gündogan, per davant la defensa

“La idea d’avui era posar-lo en el quadrat, però Christensen ha tingut molèsties abans de començar i hem escollit Fermín perquè ataca molt bé els espais. Avui era un dia per atacar molt bé els espais, amb Raphinha, Gündogan... Gündogan avui ens ha donat molt. Entén molt bé el joc de posició, veu sempre col·locat i desmarcat l’home lliure. Ha estat un partit perfecte pel que fa al joc de posició, atacar els espais, hem estat efectius i en defensa ens han generat molt poc”.

Expulsió

“Això és el de menys, el més important és l’equip. M’ha dit el quart àrbitre que m’ha expulsat pels gestos, però no he dit absolutament res. Sempre intento tenir respecte. Jo gesticulo perquè soc passional, ho visc i vull que guanyi el meu equip. Defenso sempre els interessos del meu equip. Per mi era innecessària i injusta l’expulsió, però s’ha d’acceptar”.

És un pas endavant aquesta victòria?

“Sí, som el Barça i no ens relaxem. Els apretaré més que mai, i ara que me’n vaig a final de temporada encara més. Intentarem millorar com a equip i intentarem competir els dos títols més importants que queden, que són la lliga i la Champions. No hi ha temps per a la relaxació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)