Barça

Xavi, OK al clàssic

La sanció prevista. El comitè de competició ha deixat el càstig en dos partits (Las Palmas i Cadis) i Xavi podrà ser a la banqueta en el seu darrer Madrid-Barça

Hi haurà retrobament i encaixada de mans amb Carlo Ancelotti. Xavi Hernández podrà ocupar finalment la banqueta del Barça en el clàssic del dia 21 d’abril al Bernabéu. Cadira assegurada en el que significarà el seu últim clàssic, sempre que, és clar, el Barça i el Madrid no s’acabin trobant en una hipotètica final de la Champions a Wembley, l’1 de juny. El comitè de competició va comunicar ahir que la sanció per la seva expulsió diumenge al Metropolitano contra l’Atlético serà de dos partits. No podrà asseure’s a la banqueta ni en el Barça-Las Palmas del dia 30 de març a Montjuïc (21 h) ni tampoc en el Cadis-Barça del dia 13 d’abril (21 h) al Nuevo Mirandilla. El club hi presentarà al·legacions.

Xavi va ser expulsat amb vermella directa per Sánchez Martínez per haver protestat i això li ha comportat dos partits. Si l’expulsió hagués estat per doble targeta groga, com va suggerir el quart àrbitre, segons van poder captar les càmeres de televisió, la sanció hauria estat de només un partit. Tampoc no hi ha hagut un partit extra de sanció per reiteració. Xavi ha vist dues targetes vermelles i 22 de grogues en 132 partits oficials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)