Barça

L’1x1 del Cadis-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
assegurança
Sent un partit en què el Cadis pràcticament no el va inquietar, va tornar a protagonitzar les seves aturades decisives. Una en cada part, especialment espectacular la segona. Va veure groga per pèrdua de temps.
hÉCTOR FORT (62’)
defensiu
Va poder actuar, per fi, al lateral dret després d’haver-se reconvertit a l’esquerra en moltes ocasions. Molt millor en defensa que no pas amb la pilota als peus. Va tenir dificultats per sortir des del darrere de forma neta.
CHRISTENSEN (62’)
cuidat
L’heroi de París va sortir d’inici a l’eix de la defensa, ja que és un dels que no podrà jugar dimarts per sanció. Les molèsties físiques el tenen limitat i Xavi va canviar-lo a l’hora de joc. Fins llavors, va complir amb solvència.
CUBARSÍ (90’)
LÍDER
Va ser un dels titulars que va sortir d’inici també a Cadis. Nova exhibició defensiva i ofensiva. Amb una defensa poc habitual, va convertir-se en el líder de la línia, guanyant cada duel. Recordem-ho: només té 17 anys.
MARCOS ALONSO (90’)
cansat
El lateral no jugava des del novembre i es va notar. Li faltava ritme i se’l va veure lent. Va ser superat en més d’una acció defensiva pels atacants del Cadis. Malgrat tot, va completar els noranta minuts.
SERGI ROBERTO (90’)
COMODÍ
El capità, que tampoc podrà jugar dimarts per sanció, va disputar els 90 minuts. Va arrencar al mig del camp, sent un dels més actius en un Barça a mig gas. Va acabar actuant al lateral dret. Continua complint.
ORIOL ROMEU (90’)
TENS
La temporada no està sent senzilla per al futbolista d’Ulldecona, amb pocs minuts i una falta de confiança que ahir també es va notar. Va alternar bones sortides de pilota amb algunes accions en què es va complicar massa.
FERMÍN (80’)
INTENS
Un dels candidats a ser titular dimarts arran de les baixes de Christensen i Sergi Roberto. Va acabar fos després d’una nova entrega de caràcter i intensitat. Va estar bé en la pressió i li van treure un gol sota pals.
FERRAN TORRES (90’)
ABSENT
Partit molt fluix del valencià. És cert que, majoritàriament, el joc es va concentrar al costat esquerre de l’atac, però tampoc va desequilibrar ni desbordar quan la va rebre. Va acabar de davanter centre.
VITOR ROQUE (62’)
VOLUNTARIÓS
El brasiler continua adaptant-se a l’equip. Ahir tenia una bona prova de foc, però va estar apagat. Sí que va entregar-se defensivament, i va provocar errades en la sortida del Cadis. Va lluitar i va protegir bé d’esquenes.
JOÃO FÉLIX (85’)
TALENTÓS
És el que té el portuguès, que et regala espurnes de talent que poden ser decisives. Ja ho va fer assistint Raphinha contra Las Palmas. Ahir, un golàs de xilena i un aire diferent en un atac que va estar força espès.
KOUNDE (28’)
FORÇA
Tenir el francès et dona seguretat. Va entrar en un tram de partit en què el Barça patia, fent parella amb Cubarsí a l’eix.
PEDRI (28’)
CONTROL
La seva entrada es va notar i molt. Màgia i control amb la pilota als peus quan era necessari. L’equip no va acompanyar.
LAMINE (28’)
ENDOLLAT
Bé en la pressió i provant-ho en atac. Va pecar d’egoisme en una acció.
RAPHINHA (10’)
aplicat
L’estrella de París va entrar per un esgotat Fermín. Últims minuts complint.
CASADÓ (5’)
OXIGEN
L’alternativa en un moment en què calia control al mig del camp blaugrana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)