FCBQ

Un derbi decidit en el darrer quart

Copa Catalunya. Victòria merescuda del Sant Narcís, que va sentenciar des de la línia de tirs lliures en el moment decisiu del partit

LA BISBAL 61 SANT NARCÍS 71

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:Soler (6), Mitjà (2), Nieto (17), Poch (4), Jacomet (8) –cinc inicial–; Castillo (2), Xifre, Oliva (6), Vilà (11), Macau (5) i Sansabrià. 3 triples: 1 Nieto, Jacomet i Vilà. 14/19 tirs lliures. 19 faltes personals.SANT NARCÍS:Pons (4), Valera (5), Pujolràs (7), Valera (2), De Pedro (14) –cinc inicial–; Paulí (6), Ballell (2), Coll (6), Juscafresca (5), Barrasa (4), Boadella (2) i Comellas (14). 8 triples: 4 Comellas, 1 Valera, Coll, Juscafresca i Barrasa. 9/20 tirs lliures. 18 faltes personals.PARCIALS:17-24, 14-12, 15-12 i 15-23.

El Sant Narcís va assaltar el feu dels homes de Joan Ferrer i es va imposar en el derbi gironí; la Bisbal, que acumula tres derrotes consecutives, davalla posicions a la classificació i veu com l'equip gironí se situa un lloc per sobre a la taula.

El partit va començar amb domini del Sant Narcís, que va imposar un ritme alt de joc i va tenir encert en atac. La Bisbal, en el segon període, va intentar canviar la dinàmica del partit amb un joc més defensiu per anul·lar la capacitat anotadora dels gironins. Tot i no capgirar el resultat, el Bisbal va posar les bases per equilibrar el partit en el tercer quart. El 46-48 augurava un final igualat, però dues pèrdues de la Bisbal en el minut 6 del darrer període van propiciar que el Sant Narcís s'escapés. Els baixempordanesos van intentar la remuntada portant els gironins a la línia de tir lliure, però els visitants no van fallar i van segellar un triomf merescut.