FCBQ

El Salt, desencertat en atac

maristes 74 salt b 67

MARISTES ADEMAR:Oleart (6), Giménez (11), Díaz (7), Francisco (5), Ndemensogo (2) –cinc inicial–; Garcia (17), Teruel (5), Martínez (3), Quintana (8), Franch (3) i Duran (4). 10 triples: 3 Giménez, 2 Garcia, 1 Oleart, Franch, Díaz, Francisco i Martínez. 12/19 tirs lliures. 22 faltes.SALT B:Ferragut (20), Capell (13), Macalou (4), Mateu (15), Portaló (6) –cinc inicial–; Figueras, Salvadó (7), Ballester i Gorga (2). 7 triples: 3 Ferragut, 2 Mateu, 1 Capell i Salvadó. 14/21 tirs lliures. 18 faltes.PARCIALS:20-20, 25-14, 14-20 i 15-13.COMENTARI:El Salt va corregir un inici dubitatiu en un primer quart protagonitzat pel tir exterior. Després, un parcial de 18-0, maquillat amb els minuts, va marcar la resta del partit. En el darrer període, tot i acostar-se en el marcador, no van poder sentenciar.