FEB

No se’n surten

EBA. Revenja dels maresmencs de la final de la Lliga Catalana que manté el Quart al límit en la recta final

QUART 55 EL MASNOU 77

QUART GERMANS CRUZ:Zniteka, R. Serra (6), Camós (9), Sima (5), Vila (13) –cinc inicial–; Palol, Coderch, M. Serra, Jiménez (11), Martorell (3), Agustí (5), Montalat (3). 15/35 en tirs de dos, 5/23 en triples (2 Jiménez, 1 Camós, Martorell i Vila) i 10/16 en tirs lliures. 26 rebots (8 R. Serra), 11 assistències (4 Vila) i 45 de valoració (15 Vila).VIVE EL MASNOU BASQUETBOL:Tomeu (14), Catalan (10), A. Valle (18), Gómez (11) i Ramon (3) –cinc inicial–; Oliveras (3), Silvestre (4), F. Valle (5), Sánchez (5), Fernández (4), P. Serra i Casals. 18/37 en tirs de dos, 8/18 en triples (3 Gómez, 2 A. Valle, 1 Oliveras, Catalan i F. Valle) i 17/19 en tirs lliures. 35 rebots (7 Sánchez), 8 assistències (5 A. Valle) i 86 de valoració (27 A. Valle).PARCIALS:13-17, 15-14 (28-31), 15-26 (43-57) i 12-20 (55-77).

No aixeca cap el Quart Germans Cruz, que ahir va encaixar la cinquena derrota consecutiva en un moment transcendental de la temporada, ja que queden només quatre jornades per al final i els quartencs estan empatats amb cuer i penúltim, en zona de promoció de descens, i amb les mateixes victòries.

El Vive Masnou no va tenir pietat en la segona part, en què va trencar el partit. Els maresmencs van venjar-se de la derrota en la final de la Lliga Catalana amb els mateixos rival i escenari. En aquest cas, la primera meitat va tornar a ser força igualada, amb els de Carles Ribot competint i controlant els homes clau: Ferran Valle, Gómez i Catalan. Amb bon joc en atac, i tot i la falta d’energia defensiva, el Quart va arribar al descans en el partit (28-31).

A la sortida dels vestidors va arribar la pitjor versió dels locals. Els de Ribot van afrontar la represa amb apatia i fora de partit contra el líder. Òbviament ho van pagar amb un recital de triples i bon joc de Ferran Valle i companyia. El Quart es va esmicolar al parquet i va desaparèixer del matx, circumstància que el Masnou no va desaprofitar per fer sang i sentenciar.