Més bàsquet

El CB Prat es queda a les portes de la final (63-64)

LEB Or. Els pratencs han quedat eliminats davant el Club Melilla Baloncesto en el cinquè partit de la semifinal en un partit molt igualat

El Club Bàsquet Prat s’ha quedat molt a prop d’arrodonir una gran temporada però no ha pogut classificar-se per a la final de la LEB Or. El conjunt del Baix Llobregat ha perdut per 63-64 contra el Club Melilla Baloncesto en un partit que, com tota l’eliminatòria, ha estat intens i igualat, i que s’ha escapat en els últims minuts.

Els pratencs han dominat en tot moment, i han marxat per davant al marcador tant en el primer quart (20-17) com al descans, en què van marxar guanyant per 40-35, fet que es demostra amb que el Melilla s’ha posat per primer cop per davant a poc més de dos minuts per a la primera part.

Les coses no han canviat gaire després de la represa, i el CB Prat ha continuat dominant al rival. El conjunt potablava ha mantingut una distància bona per no córrer riscos ni perquè els nervis s’apoderessin dels jugadors o l’afició, que omplia el Joan Busquets. Al final del tercer quart, el CB Prat guanyava de set punts (55-48) amb una gran actuació dels locals. El Melilla ha retallat distàncies en l’inici del segon quart amb un parcial 0-6 fins a situar-se a només un punt dels pratencs, que no s’han espantat i han mantingut el tipus. El Melilla ha gestionat millor els últims minuts i s’ha situat per davant de manera definitiva a pocs segons del final.

Així doncs, el Melilla serà el rival de l’ICL Manresa en la final de la LEB Or per pujar a l’ACB que començarà el proper divendres dia 1.