ACB

“Busquem la fórmula per ser útil al Barça”

Bàsquet. Juan Carlos Navarro admet que parla amb el club, però que no hi ha cap decisió presa sobre si jugarà una temporada més o es retirarà

Com sempre per aquestes dates, Juan Carlos Navarro passa alguns dies a Andorra per visitar el campus Nike i compartir algun entrenament amb els més joves. Aquest cop, el pas pel Principat ha coincidit amb la incertesa que envolta el seu futur. El capità del Barça Lassa va signar tot just fa un any un contracte fins al 2027 que li garanteix un lloc a l’estructura de la secció un cop es retirarà. Fa un mes, quan l’equip va quedar eliminat a les semifinals de Lliga Endesa a mans del Baskonia, va afirmar que volia continuar un altre any, però alguns dies més tard el club li va comunicar que no hi comptava per a la temporada vinent i que volia que traslladés les seves funcions als despatxos.

Converses

Segons va admetre ahir a Andorra el mateix Navarro, les dues partits parlen, sense que hi hagi encara res decidit: “El que sé és que estaré al Barça. Estem valorant la situació. Hi ha la possibilitat de continuar jugant. El que busquem és la fórmula per ser útil al Barça.” L’escorta, que el 13 de juny va fer 38 anys, va deixar clar que físicament es troba molt bé: “Aquesta temporada m’he trobat molt fort. He estat en el 90% dels partits i això és important també per a mi. A més, he acabat amb bones sensacions la temporada. En el play-off, en les semifinals, vaig jugar força minuts, intentant ajudar l’equip. I el que desitjo és ajudar perquè el Barça recuperi el respecte i hi hagi millors resultats la temporada que ve.”.

Navarro va deixar entreveure quina seria la seva funció en cas de decidir retirar-se: “Tot està per decidir, però estaria al costat del primer equip segur. Però el lloc específic s’hauria de buscar perquè, si la tria finalment és aquesta, m’hauria de preparar.” Finalment, el capità va valorar positivament la continuïtat de Pesic com a tècnic la temporada vinent: “Amb ell, hem competit millor que al començament de curs i, si ells han decidit que continuï, és perquè veuen la possibilitat de guanyar títols amb ell. I fa falta.”

Oriola: “No s’hauria de retirar mai”

Al matí, va compartir pista amb els nens i nenes del campus Nike d’Andorra un company de Navarro al Barça Lassa, Pierre Oriola. El targarí va ser rotund quan li van demanar pel futur del capità: “No sé què farà, però tinc clar que un jugador emblemàtic com ell no s’hauria de retirar mai. Si ens deixa, serà una gran pèrdua, però confio que continuï amb nosaltres i ens continuï ensenyant durant molts més anys.” Oriola, que ja està recuperat de la lesió que el va apartar de l’equip durant el play-off –de fet, va participar alguns minuts en el partit benèfic dels germans Gasol de Girona del cap de setmana–, va valorar positivament la continuïtat de Svetislav Pesic. “Ell ens va donar confiança i és important que continuï per mantenir la filosofia i perquè ja coneix força jugadors que ja hi érem durant el curs passat. Esperem que aquesta temporada sigui molt millor. Tots els rivals es reforcen, però el Barça ha d’estar a dalt de tot en totes les competicions i guanyar tots els títols possibles”, va assenyalar el pivot català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)