FEB

El debut a casa de l’Snatt’s i el Cadí, en la tercera jornada

Lliga Femenina. Tant el Sant Adrià com el Sedis actuaran com a locals en l’‘Open Day’, les jugadores de Glòria Estopà contra el Gernika i les de Bernat Canut contra l’Ensino de Lugo

El sorteig del calendari de la lliga 2018/19 fet ahir va determinar que tant l’Snatt’s Femení Sant Adrià com el Cadí la Seu debutin com a locals en la jornada inaugural, un Open Day que com la temporada passada es disputarà en una única seu que encara s’ha de determinar, els dies 13 i 14 d’octubre. En el cas de l’equip que enguany dirigirà Glòria Estopà, el rival serà el Gernika, mentre que el Sedis de Bernat Canut se les haurà amb l’Ensino, un dels nouvinguts en la categoria.

El fet d’actuar com a local en la primera jornada porta associades dues particularitats. A curt termini, fa que el debut a casa no sigui fins a la tercera jornada; l’Snatt’s contra el Guipúscoa i el Cadí contra el vigent campió, el Perfumerías Avenida. En el global de la temporada, ser local en l’Open Day significa que l’equip disputarà un partit menys de fase regular davant dels seus aficionats –dotze en comptes de tretze–. Quant als derbis –els dos equips s’enfrontaran el dimecres 3 d’octubre a Santa Coloma de Queralt (Tarragona) en la semifinal de la Lliga Catalana–, seran en la vuitena jornada a Sant Adrià i en la 21a a la Seu d’Urgell. Abans, ja en la segona, les liles visitaran Fontajau, mentre que el duel entre el Cadí i l’Spar Citylift Girona serà en la cinquena jornada a la pista de les blanc-i-blaves. Com a novetat respecte als últims cursos, enguany es recupera el format de copa amb els vuit primers classificats al final de la primera volta (del 28 de febrer al 3 de març) i el play-off pel títol també amb vuit equips.

L’Snatt’s fitxa

El conjunt de Sant Adrià va fer oficial ahir el fitxatge de la pivot californiana Hailey Dunham (1,88 m, 1987), amb experiència en la lliga espanyola (2016/17), i que el curs passat va fer 16,3 punts i 9,3 rebots en 33,5 minuts en la lliga grega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)