Eurocopa

El Lokomotiv busca l’assalt definitiu

Eurocopa. El club de Krasnodar, que torna a confiar en Obradovic, s’arma amb fitxatges de primer nivell continental

El Lokomotiv Kuban ho tornarà a intentar, i per això als despatxos del club de Krasnodar el “que no falti de res” ha estat la màxima que han seguit aquest estiu.

La temporada passada el Loko va enllaçar vint victòries consecutives, igualant la millor sèrie en la història de la competició que ja els corresponia –entre el 2013 i el 2015–, però ara signant-la en una mateixa temporada. Del primer partit de la fase regular al segon de les semifinals, vint triomfs en vint partits que no li van donar el títol i l’accés a l’Eurolliga perquè van perdre en la final contra el Darussafaka. Dies després, en la VTB, el 0-3 contra el Khimki en els quarts de final va acabar de rematar la temporada.

Malgrat les decepcions, majúscules, el president Andrei Vedistxev i el mànager general, l’expivot internacional Aleksei Savrasenko, han mantingut la confiança en Sasa Obradovic, que complirà la tercera temporada al capdavant de l’equip. Continuarà el colèric i arrauxat tècnic serbi i els Dimitris, Khvostov i Kulagin, i al seu costat la direcció esportiva ha reunit un grup de jugadors que són al Loko però que podrien jugar tranquil·lament en l’Eurolliga.

Vitali Fridzon, Dorrell Wright i Jamel McLean ja en venen, de la millor lliga del continent, mentre que Isaiah Whitehead ho fa de l’NBA i Mateusz Ponitka, de l’ACB. I arriben de la turca Moustapha Fall i JaJuan Johnson, en el cas del pivot nord-americà, després de ser l’interior més determinant (13,9 punts, 6,3 rebots i 1,6 taps) en el Darussafaka que va prendre el títol de l’Eurocopa al Lokomotiv fa quatre mesos.

Isaiah Whitehead (Nets / G-League*)
Vitali Fridzon (CSKA)
Mateusz Ponitka (Iberostar)
Dorell Wright (Brose)
JaJuan Johnson (Darussafaka)
Jamel McLean (Olympiacòs)
Moustapha Fall (Sakarya)
(*) Equip de procedència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)