ACB

El Baxi Manresa fitxa Marko Lukovic i Cady Lalanne

Bàsquet. L’aler pivot serbi, de 26 anys i 2m06, va començar la temporada passada la lliga a l’UCAM abans de ser tallat i fitxar per Le Portel francès, mentre que el pivot haitià va jugar a Itàlia la primera part del curs però va acabar al Besiktas turc

Dia intens a les oficines del Baxi Manresa, que ha anunciat avui dos fitxatges: l’aler pivot Marko Lukovic i el pivot Cady Lalanne. Lukovic (26 anys, 2m06) va jugar la primera part de la temporada passada a l’UCAM Múrcia, amb qui el serbi va fer 5,5 punts i 2,8 rebots de mitjana abans de ser tallat pel club i substituït pel brasiler August Lima. Lukovic, que va acabar la temporada a la lliga francesa (Le Portel), és un jugador interior amb bon llançament des de llarga distància que completarà la posició de 4 al costat del veterà Justin Doellman.

A més, el Baxi Manresa també incorpora el pivot haitià criat als Estats Units Cady Lalanne, de 26 anys. Lalanne (2m08) va fer un gran inici de la temporada 2017-18 a Itàlia que el va dur a fitxar pel Besiktas turc. Ha estat també als Austin Spurs (G-League), Puerto Rico i Xina. El curs passat, amb el Happy Casa Brindisi va fer 15,7 punts, 9,9 rebots i 19,1 de valoració de mitjana, mentre que al Besiktas, on va tenir menys minuts, va aconseguir una mitjada de 7,3 punts i 4,3 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)