FEB

Alfons Alzamora renova amb el Girona als 39 anys

LEB Plata. Després d’un any sent peça fonamental a EBA, aportarà experiència i lectura de bàsquet en la nova categoria

L’entrenador del Bàsquet Girona Quim Costa ja ho va confirmar ahir dimartsi, de fet, era un secret molt mal guardat perquè el jugador estava a la pista exercitant-se. Per això aquest matí ha arribat la confirmació oficial de la renovació d’Alfons Alzamora pel club gironí, al qual aportarà l’experiència i capacitat d’anàlisi del joc, ara a LEB Plata, als 39 anys. De fet, si l’equip arriba a l’últim partit de la competició (25 de maig) Alzamora el jugarà havent fet 40 anys cinc dies abans.

La continuïtat d’Alzamora s’afegeix a les de Xavi Costa, David Cuéllar i Pau Juscafresa, i a les sis incorporacions (Nil Angelats, Sergi Costa, Henry Bolton, Leo Cizmic, Robert Cosialls i Andre Berry). Tots han començat la pretemporada sota les ordres de Quim Costa. 

“S’han donat una sèrie de circumstàncies que m’han permès compaginar el bàsquet amb la vida laboral. Estic molt content de poder continuar formant part del projecte i molt il·lusionat d’ajudar l’equip aportant la meva experiència. Tenim una base de continuïtat de l’any passat i això segur que ens ajuda. Tots tenim moltes ganes de fer-ho molt bé a LEB Plata”, ha explicat el pivot mallorquí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)